Nu börjar vi se Koncept ÅRSTIDERNA™växa fram…..

Det har varit en lång process att arbeta fram Koncept ÅRSTIDERNA™, ett koncept som vuxit fram ur kunskap och erfarenheter av praktiskt arbete med kultur i vården, kultur & hälsa och som utvecklats till begreppet kulturhälsovård till äldreomsorg och demensvård, nu i  form av Koncept ÅRSTIDERNA™.

I slutet av november  tjuvstartar vi i liten skala med försäljning av JulKit 2015; ett kit för utveckling av måltidssituationen och närliggande vardagsmiljö vid juletid.

En bit in i det nya året börjar vi arbeta med hela Koncept ÅRSTIDERNA™ och startar då med  upplägg för Vår och Påsk som erbjuds via abonnemang. Innan dess kommer vi att ha några punktinsatser som vi informerar om inför det nya året.

Om vi tänker oss ett år fram och du då är abonnent på Koncept ÅRSTIDERNA™ kommer du att för november månad kunna boka utbildning, inspirationsmaterial och service kopplat till årstiden och månadens traditioner. Tex lära skillnaden mellan Alla Helgons Dag, Halloween, Allhelgonadagen. Få inspiration till en trevlig stund för att fira Gustav Adolfdagen eller Mårten Gås. Vi bygger upplevelser inför advent och fortsätter med väntans tid inför julen. När det gäller julen gör vi det med en mjukstart redan i år med  försäljning av JulKit 2015 !!

I nästa nummer av Tidningen Äldreomsorg kan du också se en annons från KALEIDO K….läs även vidare här på hemsidan om vårt arbete, och vill du ha ytterligare information kontakta oss gärna……

Med november hälsningar

Karin Segerstedt,                                                                                      verksamhetsansvarig, KALEIDO K

PS Gilla oss gärna på Facebook

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *